Kuvagalleria

Hyvien ja maistuvien drinkkien sekä jalan alle menevän musiikin lisäksi Scooter tarjoaa myös mahdollisuuden pelata vaikkapa biljardia. Tai mikäli tunnet olosi erityisen onnekkaaksi, voit kokeilla heittää kolikon tai pari rahapeleihimme ja tienata näin pari ylimääräistä tuoppia tai muuta janonsammuttajaa. Valinnanvaraa löytyy.

Ei muuten pääse jano yllättämään...

Näitä kun sekoittelee niin löytyy takuulla vaativampaankin suuhun passeli paukku. Valmistamme käden käänteessä mieleisesi drinkin ja varmistamme näin ettei nestehukka pääse yllättämään kesken taidokkaan tanssiesityksen.

"Jos menee sormi suuhun miettiessä drinkkiä, kysäise tarjoilijoiltamme vinkkiä!"

Miten olisi pari peliä?

Jokaisella kunnon clubilla on omat rahapelinsä. Sillä aikaa kun annat hengityksesi tasaantua Travoltamaisen tanssiesityksesi jälkeen on paikallaan kokeilla josko onnetar olisi myötä. Pelivaihtoehtoja on useita, joten Sinun ei tarvitse takoa kämmeniäsi verille sen yhden ja ainoan pelin äärellä. Joten ei muuta kuin kokeilemaan! Tiedä vaikka sentit muuttuvat silmänräpäyksessä euroiksi. Ja taas on niin kivaa, niin kivaa!

Kyllä tänne kehtaa tuoda kaverinsakin!

Club Scooterissa on tarkoitus viihtyä. Ja siinä auttaa paljon kun sisustus on kunnossa ja paikka kaikin puolin ok ja tarjonta kohdallaan. Ja meillähän on! Jos et jostain syystä ole vielä käynyt Scooterissa, niin nyt on korkea aika tehdä se. Meillä on paljon mukavaa ohjelmaa pitkin viikkoa ja viikonloppuisinkin, joten ei muuta kuin otat kaverisi kainaloon ja suunnistat Club Scooteriin! Ja muista ottaa iloinen mieli mukaan!!

Miten olisi pari peliä, part II?

Pelitarjontamme ei rajoitu todellakaan vain ja ainoastaan kolikkopeleihin. Meillä voit pelata myös bilistä! Voit ottaa matsin ystäviesi kanssa tai kysellä pelikaveria paikan päällä. Eiköhän sellainen löydy suhteellisen helposti. Ja sitten vain palloille kyytiä...

Tyyli on vapaa ja tuloksella ei niin väliä - pääasia että on hauskaa, vai kuinka?

Älä tyydy kuuntelemaan biisejä - vetäise ne itse karaokessa!

Meillä lauletaan kovaa ja korkealta - tai hiljaa ja matalalta, ihan miten vaan. Voideltuasi äänesi kuntoon kunnon juomalla voit liikuttaa ravintolayleisöä koskettavalla balladilla tai vaihtoehtoisesti villitä koko paikan mielettömällä rokkibiisillä! Jos tunnet olosi epävarmaksi ja epäilet lauluäänesi tasoa, kannattaa muistaa etteivät muut maksa esityksestäsi, joten miksi sen pitäisikään olla täydellinen? Tunne on tärkein.